Food Regulations and Enforcement in Qatar
المؤلف | Eltai, Nahla O |
المؤلف | El-Obeid, Tahra |
المؤلف | Kassem, Issmat I |
المؤلف | Yassine, Hadi M |
تاريخ الإتاحة | 2018-06-27T06:30:57Z |
تاريخ النشر | 2018-06-22 |
اسم المنشور | Reference Module in Food Science |
المعرّف | http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22478-5 |
الاقتباس | Elta, N. O., El-Obeid, T., Kassem, I. I., & Yassine, H. M. (2018). Food Regulations and Enforcement in Qatar. In Reference Module in Food Science (pp. 1-4). Elsevier. http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22478-5 |
الترقيم الدولي الموحد للكتاب | 978-0-08-100596-5 |
الملخص | Food safety and regulation are exceedingly important topics in the Gulf countries, including Qatar. The latter is influenced by a rapid population growth and constraints to local food production caused by a harsh climate and a limited water supply. This article provides an overview of the food regulatory framework and laws, guidelines, and associated enforcement in the state of Qatar. In addition, the fundamental food safety and labelling compliance requirements in the production and sale of food in Qatar are summarized. |
اللغة | en |
الناشر | Elsevier |
الموضوع | Food awareness; Food regulations; Food safety; FSA; Health; Laws; Qatar; Stakeholders Food awareness Food regulations Food safety FSA Health Laws Qatar Stakeholders |
النوع | Book chapter |
الصفحات | 1-4 |
تحقق من خيارات الوصول
الملفات في هذه التسجيلة
الملفات | الحجم | الصيغة | العرض |
---|---|---|---|
لا توجد ملفات لها صلة بهذه التسجيلة. |
هذه التسجيلة تظهر في المجموعات التالية
-
أبحاث مركز البحوث الحيوية الطبية [738 items ]