• English
    • العربية
  • English
  • تسجيل الدخول
  • جامعة قطر
  • مكتبة جامعة قطر
  •  الصفحة الرئيسية
  • الوحدات والمجموعات
  • المساعدة
    • إرسال الأعمال الأكاديمية
    • سياسات الناشر
    • أدلة المستخدم
    • الأسئلة الأكثر تكراراً
  • عن المستودع الرقمي
    • الرؤية والرسالة
تصفح QU Health حسب المؤلف 
  •   مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر
  • المستودع الرقمي لجامعة قطر
  • أكاديمية
  • مساهمة أعضاء هيئة التدريس
  • التخصصات الصحية
  • تصفح QU Health حسب المؤلف
  • مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر
  • المستودع الرقمي لجامعة قطر
  • أكاديمية
  • مساهمة أعضاء هيئة التدريس
  • التخصصات الصحية
  • تصفح QU Health حسب المؤلف
  •      
  •  
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تصفح QU Health حسب المؤلف "Alu’datt, Muhammad H."

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    فرز حسب:

    طلب:

    النتائج:

    السجلات المعروضة 1 -- 3 من 3

    • العنوان
    • تاريخ الاصدار
    • تاريخ الإرسال
    • تصاعدي
    • تنازلي
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Effect of selenium, sonication, and combination of selenium and sonication treatments on potassium bromate, alloxan, and titanium dioxide in bread 

        Gammoh, Sana; Alu'datt, Muhammad H.; Alhamad, Mohammad N.; Rababah, Taha; Alrosan, Mohammad; Shatarah, Malak... more authors ... less authors ( Elsevier , 2025 , Article)
        Improvers such as potassium bromate, titanium dioxide, and bleaching agents are used in breadmaking despite existing bans. This research aimed to detect potassium bromate, alloxan (a by-product of bleaching agents), and ...
      • Thumbnail

        Evaluation of digestibility, solubility, and surface properties of trehalose-conjugated quinoa proteins prepared via pH shifting technique 

        Mohammad, Alrosan; Almajwal, Ali Madi; Al-Qaisi, Ali; Gammoh, Sana; Alu'datt, Muhammad H.; Al Qudsi, Farah R.; Tan, Thuan-Chew; Razzak Mahmood, Ammar A.; Maghaydah, Sofyan; Al-Massad, Motasem... more authors ... less authors ( Elsevier , 2024 , Article)
        Soluble trehalose-conjugated quinoa proteins (T-QPs) were effectively prepared using the pH-shifting mechanism. The structural properties of the T-QPs were evaluated using a comparative evaluation, which included analyzing ...
      • Thumbnail

        Trehalose-conjugated lentil-casein protein complexes prepared by structural interaction: Effects on water solubility and protein digestibility 

        Mohammad, Alrosan; Madi Almajwal, Ali; Al-Qaisi, Ali; Gammoh, Sana; Alu'datt, Muhammad H.; Al Qudsi, Farah R.; Tan, Thuan-Chew; Razzak Mahmood, Ammar A.; Bani-Melhem, Khalid... more authors ... less authors ( Elsevier , 2024 , Article)
        The two limiting factors for lentil protein utilization are water solubility and digestibility. In this study, we utilized two non-thermal techniques: (1) protein complexation of lentil and casein proteins using the ...

        مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر هو مكتبة رقمية تديرها مكتبة جامعة قطر بدعم من إدارة تقنية المعلومات

        اتصل بنا | ارسل ملاحظاتك
        اتصل بنا | ارسل ملاحظاتك | جامعة قطر

         

         

        الصفحة الرئيسية

        أرسل عملك التابع لجامعة قطر

        تصفح

        محتويات مركز المجموعات الرقمية
          الوحدات والمجموعات تاريخ النشر المؤلف العناوين الموضوع النوع اللغة الناشر
        هذه الوحدة
          تاريخ النشر المؤلف العناوين الموضوع النوع اللغة الناشر

        حسابي

        تسجيل الدخول

        عن المستودع الرقمي

        الرؤية والرسالة

        المساعدة

        إرسال الأعمال الأكاديميةسياسات الناشرأدلة المستخدمالأسئلة الأكثر تكراراً

        مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر هو مكتبة رقمية تديرها مكتبة جامعة قطر بدعم من إدارة تقنية المعلومات

        اتصل بنا | ارسل ملاحظاتك
        اتصل بنا | ارسل ملاحظاتك | جامعة قطر