Editorial: Innovation and trends in the global food systems, dietary patterns and healthy sustainable lifestyle in the digital age
المؤلف | Hoteit, Maha |
المؤلف | Qasrawi, Radwan |
المؤلف | Al Sabbah, Haleama |
المؤلف | Tayyem, Reema |
تاريخ الإتاحة | 2023-11-14T16:46:32Z |
تاريخ النشر | 2023-01-01 |
اسم المنشور | Frontiers in Nutrition |
المعرّف | http://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1211186 |
الاقتباس | Hoteit, M., Qasrawi, R., Al Sabbah, H., & Tayyem, R. (2023). Innovation and trends in the global food systems, dietary patterns and healthy sustainable lifestyle in the digital age. Frontiers in Nutrition, 10. |
الملخص | The transformation of food systems to address healthy nutrition, food insecurity, and public health issues is a global concern. In today's world, where there is a growing dependence on processed foods, fast food, edible oils, sugar-sweetened beverages, and sedentary lifestyles, the importance of food security and nutrition systems cannot be overstated. These factors have a direct impact on human wellbeing and global stability. |
اللغة | en |
الناشر | Frontiers |
الموضوع | dietary patterns editorial food system innovation sustainability |
النوع | Article |
رقم المجلد | 10 |
الملفات في هذه التسجيلة
الملفات | الحجم | الصيغة | العرض |
---|---|---|---|
لا توجد ملفات لها صلة بهذه التسجيلة. |
هذه التسجيلة تظهر في المجموعات التالية
-
التغذية البشرية [404 items ]