Editorial: Innovation and trends in the global food systems, dietary patterns and healthy sustainable lifestyle in the digital age
| المؤلف | Hoteit, Maha | 
| المؤلف | Qasrawi, Radwan | 
| المؤلف | Al Sabbah, Haleama | 
| المؤلف | Tayyem, Reema | 
| تاريخ الإتاحة | 2023-11-14T16:46:32Z | 
| تاريخ النشر | 2023-01-01 | 
| اسم المنشور | Frontiers in Nutrition | 
| المعرّف | http://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1211186 | 
| الاقتباس | Hoteit, M., Qasrawi, R., Al Sabbah, H., & Tayyem, R. (2023). Innovation and trends in the global food systems, dietary patterns and healthy sustainable lifestyle in the digital age. Frontiers in Nutrition, 10. | 
| الملخص | The transformation of food systems to address healthy nutrition, food insecurity, and public health issues is a global concern. In today's world, where there is a growing dependence on processed foods, fast food, edible oils, sugar-sweetened beverages, and sedentary lifestyles, the importance of food security and nutrition systems cannot be overstated. These factors have a direct impact on human wellbeing and global stability. | 
| اللغة | en | 
| الناشر | Frontiers | 
| الموضوع | dietary patterns editorial food system innovation sustainability | 
| النوع | Article | 
| رقم المجلد | 10 | 
الملفات في هذه التسجيلة
| الملفات | الحجم | الصيغة | العرض | 
|---|---|---|---|
| لا توجد ملفات لها صلة بهذه التسجيلة. | |||
هذه التسجيلة تظهر في المجموعات التالية
- 
التغذية البشرية [459 items ]
 

