عرض بسيط للتسجيلة

المؤلفHoteit, Maha
المؤلفQasrawi, Radwan
المؤلفAl Sabbah, Haleama
المؤلفTayyem, Reema
تاريخ الإتاحة2023-11-14T16:46:32Z
تاريخ النشر2023-01-01
اسم المنشورFrontiers in Nutrition
المعرّفhttp://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1211186
الاقتباسHoteit, M., Qasrawi, R., Al Sabbah, H., & Tayyem, R. (2023). Innovation and trends in the global food systems, dietary patterns and healthy sustainable lifestyle in the digital age. Frontiers in Nutrition, 10.‏
معرّف المصادر الموحدhttps://www.scopus.com/inward/record.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=85167339744&origin=inward
معرّف المصادر الموحدhttp://hdl.handle.net/10576/49264
الملخصThe transformation of food systems to address healthy nutrition, food insecurity, and public health issues is a global concern. In today's world, where there is a growing dependence on processed foods, fast food, edible oils, sugar-sweetened beverages, and sedentary lifestyles, the importance of food security and nutrition systems cannot be overstated. These factors have a direct impact on human wellbeing and global stability.
اللغةen
الناشرFrontiers
الموضوعdietary patterns
editorial
food system
innovation
sustainability
العنوانEditorial: Innovation and trends in the global food systems, dietary patterns and healthy sustainable lifestyle in the digital age
النوعArticle
رقم المجلد10
dc.accessType Abstract Only


الملفات في هذه التسجيلة

الملفاتالحجمالصيغةالعرض

لا توجد ملفات لها صلة بهذه التسجيلة.

هذه التسجيلة تظهر في المجموعات التالية

عرض بسيط للتسجيلة