• English
    • العربية
  • English
  • تسجيل الدخول
  • جامعة قطر
  • مكتبة جامعة قطر
  •  الصفحة الرئيسية
  • الوحدات والمجموعات
  • حقوق النشر
تصفح حسب المؤلف 
  •   مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر
  • تصفح حسب المؤلف
  • مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر
  • تصفح حسب المؤلف
  •      
  •  
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تصفح حسب المؤلف "n 2002096504"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    فرز حسب:

    طلب:

    النتائج:

    السجلات المعروضة 1 -- 4 من 4

    • العنوان
    • تاريخ الاصدار
    • تاريخ الإرسال
    • تصاعدي
    • تنازلي
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Adsorption of ochratoxin A from grape juice by yeast cells immobilised in calcium alginate beads 

        Farbo, Maria Grazia; Urgeghe, Pietro Paolo; Fiori, Stefano; Marceddu, Salvatore; Jaoua, Samir; Migheli, Quirico... more authors ... less authors ( Elsevier , 2016 , Article)
        Grape juice can be easily contaminated with ochratoxin A (OTA), one of the known mycotoxins with the greatest public health significance. Among the different approaches to decontaminate juice from this mycotoxin, microbiological ...
      • Thumbnail

        Biocontrol activity of four non- and low-fermenting yeast strains against Aspergillus carbonarius and their ability to remove ochratoxin A from grape juice 

        Fiori, Stefano; Urgeghe, Pietro Paolo; Hammami, Walid; Razzu, Salvatorico; Jaoua, Samir; Migheli, Quirico... more authors ... less authors ( Elsevier , 2014 , Article)
        Aspergillus spp. infection of grape may lead to ochratoxin A (OTA) contamination in processed beverages such as wine and grape juice. The aim of the current study was to evaluate the biocontrol potential of two non-fermenting ...
      • Thumbnail

        Fungal and aflatoxin contamination of marketed spices 

        Hammami, Walid; Fiori, Stefano; Al Thani, Roda; Kali, Najet Ali; Balmas, Virgilio; Migheli, Quirico; Jaoua, Samir... more authors ... less authors ( Elsevier Ltd , 2014 , Article)
        Fourteen spice samples were collected from local markets in Doha, Qatar, during 2012, and were surveyed for the presence of potentially harmful mycoflora and for contamination with aflatoxins B1, B2, G1, and G2 by ...
      • Thumbnail

        Patulin and patulin producing Penicillium spp. occurrence in apples and apple-based products including baby food 

        Hammami, Walid; Al Thani, Roda; Fiori, Stefano; Al-Meer, Saeed; Atia, Fathy Atia; Rabah, Duha; Migheli, Quirico; Jaoua, Samir... more authors ... less authors ( The Journal of Infection in Developing Countries , 2017 , Article)
        Introduction: Patulin has raised the international attention because of its health risk. In fact, it has mutagenic, neurotoxic, immunotoxic, genotoxic and gastrointestinal effects in animals. In the present work, patulin ...

        مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر هو مكتبة رقمية تديرها مكتبة جامعة قطر بدعم من إدارة تقنية المعلومات

        اتصل بنا
        اتصل بنا | جامعة قطر

         

         

        الصفحة الرئيسية

        أرسل عملك التابع لجامعة قطر

        تصفح

        محتويات مركز المجموعات الرقمية
          الوحدات والمجموعات تاريخ النشر المؤلف العناوين الموضوع النوع اللغة الناشر

        حسابي

        تسجيل الدخول

        مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر هو مكتبة رقمية تديرها مكتبة جامعة قطر بدعم من إدارة تقنية المعلومات

        اتصل بنا
        اتصل بنا | جامعة قطر