عرض بسيط للتسجيلة

المؤلفEltai, Nahla O
المؤلفEl-Obeid, Tahra
المؤلفKassem, Issmat I
المؤلفYassine, Hadi M
تاريخ الإتاحة2018-06-27T06:30:57Z
تاريخ النشر2018-06-22
اسم المنشورReference Module in Food Science
المعرّفhttp://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22478-5
الاقتباسElta, N. O., El-Obeid, T., Kassem, I. I., & Yassine, H. M. (2018). Food Regulations and Enforcement in Qatar. In Reference Module in Food Science (pp. 1-4). Elsevier. http://dx.doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22478-5
الترقيم الدولي الموحد للكتاب 978-0-08-100596-5
معرّف المصادر الموحدhttp://hdl.handle.net/10576/6755
الملخصFood safety and regulation are exceedingly important topics in the Gulf countries, including Qatar. The latter is influenced by a rapid population growth and constraints to local food production caused by a harsh climate and a limited water supply. This article provides an overview of the food regulatory framework and laws, guidelines, and associated enforcement in the state of Qatar. In addition, the fundamental food safety and labelling compliance requirements in the production and sale of food in Qatar are summarized.
اللغةen
الناشرElsevier
الموضوعFood awareness; Food regulations; Food safety; FSA; Health; Laws; Qatar; Stakeholders
Food awareness
Food regulations
Food safety
FSA
Health
Laws
Qatar
Stakeholders
العنوانFood Regulations and Enforcement in Qatar
النوعBook chapter
الصفحات1-4


الملفات في هذه التسجيلة

الملفاتالحجمالصيغةالعرض

لا توجد ملفات لها صلة بهذه التسجيلة.

هذه التسجيلة تظهر في المجموعات التالية

عرض بسيط للتسجيلة