Show simple item record

Authorالديسي, منتصر
Available date2022-03-03T10:24:05Z
Publication Date1997-06-08
URIhttp://hdl.handle.net/10576/27603
Descriptionدراسـة علمـيـة حـديثـة اجـراها الاسـتـاذ الدكـتـور عـبـد الباسط الاعـصـر رئيس قسم الكيمياء في كلية العلوم ،نتائج الدراسة أظهرت مدى اهمية تناول البـقـوليـات خـاصـة فـول الصويا حيث افادت العديد من الدراسـات بـتـأثيـرها الواقي من الاصابة بالسرطان.
Languagear
Publisherجريدة الشرق
License rights For purposes of private study, scholarship, and research, you may print or download this content. Publication and/or broadcast in any form requires permission from the copyright holder (if any) and University of Qatarيوم
Subjectالكيمياء
قسم الكيمياء
كلية العلوم
دراسة جديدة
دراسة علمية
فول الصويا
Titleدراسة لرئيس قسم الكيمياء بجامعة قطر - الإكثار من البقوليات والموالح لتجنب الإصابة بالسرطان
TypeArticle
Newspaperجريدة الشرق
dc.accessType Open Access


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record