دراسة لرئيس قسم الكيمياء بجامعة قطر - الإكثار من البقوليات والموالح لتجنب الإصابة بالسرطان
Author | الديسي, منتصر |
Available date | 2022-03-03T10:24:05Z |
Publication Date | 1997-06-08 |
Description | دراسـة علمـيـة حـديثـة اجـراها الاسـتـاذ الدكـتـور عـبـد الباسط الاعـصـر رئيس قسم الكيمياء في كلية العلوم ،نتائج الدراسة أظهرت مدى اهمية تناول البـقـوليـات خـاصـة فـول الصويا حيث افادت العديد من الدراسـات بـتـأثيـرها الواقي من الاصابة بالسرطان. |
Language | ar |
Publisher | جريدة الشرق |
License rights | For purposes of private study, scholarship, and research, you may print or download this content. Publication and/or broadcast in any form requires permission from the copyright holder (if any) and University of Qatarيوم |
Subject | الكيمياء قسم الكيمياء كلية العلوم دراسة جديدة دراسة علمية فول الصويا |
Type | Article |
Newspaper | جريدة الشرق |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Al Sharq Newspaper [7814 items ]