• English
    • العربية
  • English
  • تسجيل الدخول
  • جامعة قطر
  • مكتبة جامعة قطر
  •  الصفحة الرئيسية
  • الوحدات والمجموعات
  • المساعدة
    • إرسال الأعمال الأكاديمية
    • سياسات الناشر
    • أدلة المستخدم
    • الأسئلة الأكثر تكراراً
  • عن المستودع الرقمي
    • الرؤية والرسالة
تصفح College of Health Sciences حسب الموضوع 
  •   مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر
  • المستودع الرقمي لجامعة قطر
  • أكاديمية
  • مساهمة أعضاء هيئة التدريس
  • كلية العلوم الصحية
  • تصفح College of Health Sciences حسب الموضوع
  • مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر
  • المستودع الرقمي لجامعة قطر
  • أكاديمية
  • مساهمة أعضاء هيئة التدريس
  • كلية العلوم الصحية
  • تصفح College of Health Sciences حسب الموضوع
  •      
  •  
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تصفح College of Health Sciences حسب الموضوع "fast food"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    فرز حسب:

    طلب:

    النتائج:

    السجلات المعروضة 1 -- 3 من 3

    • العنوان
    • تاريخ الاصدار
    • تاريخ الإرسال
    • تصاعدي
    • تنازلي
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Exploring the association between the consumption of beverages, fast foods, sweets, fats, and oils and the risk of gastric and pancreatic cancers: Findings from case-control study 

        Almahri, Reem; Al-Sada, Sharifa; Al-Jabiry, Salma; Attieh, Grace; Allehdan, Sabika S.; Al-Jaberi, Tareq; Hushki, Ahmad; Rayyan, Yaser; Tayyem, Reema... more authors ... less authors ( Walter de Gruyter GmbH , 2024 , Article)
        The consumption of beverages, fast foods, fats, and oils has been recognized as key risk factors for the development of gastric cancer (GC) and pancreatic cancer (PC). The aim of this study is to examine the potential ...
      • Thumbnail

        Fast food and sweet intake pattern is directly associated with the prevalence of asthma in a Qatari population 

        Shi, Zumin; El-Obeid, Tahra; Meftah, Zainab; Alawi, Amal; Said, Suad; Ganji, Vijay... more authors ... less authors ( Springer Nature , 2021 , Article)
        Objective The relationship between dietary patterns and the prevalence of asthma is not well understood. We aimed to investigate the association between dietary patterns and asthma in adults in Qatar. Methods In this ...
      • Thumbnail

        Fast Foods, Sweets and Beverage Consumption and Risk of Colorectal Cancer: A Case-Control Study in Jordan 

        Tayyem, Reema F; Bawadi, Hiba A; Shehadah, Ihab; Bani-Hani, Kamal E; Takruri, Hamed; Al-Jaberi, Tareq; Heath, Dennis D... more authors ... less authors ( West Asia Organization for Cancer Prevention , 2018 , Article)
        Background: The effects of consuming fast foods, sweets and beverages on the development of colorectal cancer (CRC) are unclear. The aim of this case-control study was to assess possible associations between the consumption ...

        مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر هو مكتبة رقمية تديرها مكتبة جامعة قطر بدعم من إدارة تقنية المعلومات

        اتصل بنا | ارسل ملاحظاتك
        اتصل بنا | ارسل ملاحظاتك | جامعة قطر

         

         

        الصفحة الرئيسية

        أرسل عملك التابع لجامعة قطر

        تصفح

        محتويات مركز المجموعات الرقمية
          الوحدات والمجموعات تاريخ النشر المؤلف العناوين الموضوع النوع اللغة الناشر
        هذه الوحدة
          تاريخ النشر المؤلف العناوين الموضوع النوع اللغة الناشر

        حسابي

        تسجيل الدخول

        عن المستودع الرقمي

        الرؤية والرسالة

        المساعدة

        إرسال الأعمال الأكاديميةسياسات الناشرأدلة المستخدمالأسئلة الأكثر تكراراً

        مركز المجموعات الرقمية لجامعة قطر هو مكتبة رقمية تديرها مكتبة جامعة قطر بدعم من إدارة تقنية المعلومات

        اتصل بنا | ارسل ملاحظاتك
        اتصل بنا | ارسل ملاحظاتك | جامعة قطر